Az Országgyűlés elfogadta az állami építési beruházások rendjéről szóló törvényt

Szerző:  Építésijog.hu

Utolsó frissítés: 2023.09.24. 11:22

Közzétéve: 2023.07.05. 17:44

A társadalmi egyeztetés követően az állami építési beruházások rendjéről szóló törvényjavalat T/3677. szám alatt, 2023. április 19-én került az Országgyűlés elé, és 2023. június 13. napjától már csak a zárószavazásra várunk. A zárószavazásra 2023. júliusi rendkívüli ülésszakon, július 4-én került sor. Amennyiben az Országgyűlés elnöke és a köztársasági elnök is aláírja a törvényt, az új rendelkezések – jelentős kivételekkel – 2023. augusztus 1-jétől alkalmazandók.


A T/3677. szám alatti törvényjavaslattal kapcsolatos legfrissebb esemény, hogy az Országgyűlés 2023. július 4-én 11:04 és 11:06 óra között fogadta el. A 2023. júliusi rendkívüli ülésszakon elfogadott jogszabályok közül főként a státusztörvény került az érdeklődés középpontjába, de azért a sajtóban megjelentek a Beruházási törvénnyel kapcsolatos cikkek is:

- index.hu: A parlament megszavazta a Lázár-törvényt

- telex.hu: Megszavazta a parlament Lázár János állami építési és beruházási törvényét

- portfolio.hu: Megszavazta a parlament Lázár János állami építési és beruházási törvényét


Az állami építési beruházások rendjéről szóló törvény(javaslat)ról szóló ÖSSZEFOGLALÓ CIKKÜNKET IDE KATTINTVA érheti el.

 

 

Az állami építési beruházások rendjéről szóló törvény az Építésijog.hu következő konferenciájának egyik fő témája (MÉK 2 pont, MÜK 9 kreditpont)

 

TOVÁBBI RÉSZLETEK, JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK >>

 

A képre kattintva megnézheti a konferencia beharangozó videóját (MÉK 2 pont, MÜK 9 kreditpont)

 



A részletes programban minden előadáshoz külön is talál kedvcsináló videókat, amelyekben az előadók mondják el, hogy miről lesz szó az előadásukban >>

Időben értesítjük önt
a jogszabályváltozásokról

Kérje INGYENES értesítőnket a változásokról! Sok időt megtakaríthat, elkerülheti a bírságokat és jogvitákat!

Feliratkozás itt