EZT OLVASTA MÁR?
×
2023.03.06. 10:18

Miben segít az előfizetőknek az Építésijog.hu portál?

Szerző:  Építésijog.hu

Utolsó frissítés: 2021.02.01. 11:58

Közzétéve: 2019.04.04. 16:34

 

  • Ha Ön úgy érzi, hogy túl sok idejét és energiáját veszi el az építési jogszabályok változásainak követése és értelmezése,
  • ha tart attól, hogy egyszer bírságot kap, vagy nem fizetik ki a munkáját azért, mert nem ismert valamilyen jogszabályt,
  • ha bizonytalan, hogy pontosan milyen jogszabályokra kell hivatkoznia egy-egy építési jogi vitában,
  • és szeretné nagyobb biztonságban, nyugodtabban végezni szakmai munkáját,


akkor Önnek érdemes igénybe venni az Építésijog.hu portál szolgáltatásait. 

 

 

 

Röviden összefoglaljuk az Építésijog.hu szolgáltatás legfontosabb jellemzőit:

 

FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ „ELEKTRONIKUS KÉZIKÖNYV”

Az Építésijog.hu portál szerzői folyamatosan figyelik a változásokat az építési jog területén, és a tájékoztató anyagokban átvezetik a szükséges módosításokat. Így Ön mindig a hatályos jogszabályoknak megfelelő információkhoz férhet hozzá a portálon. A változások tényéről és gyakorlati jelentőségéről külön cikkek adnak magyarázatot; ezek megjelenéséről Ön mindig külön tájékoztatást kap a portál Változásértesítő hírleveléből.

 

MEGBÍZHATÓ SZAKÉRTŐI HÁTTÉR

Az Építésijog.hu portál tartalmának összeállításán és frissítésén dolgozó több mint húsz fős szakértői csapat munkáját dr. Jámbor Attila fogja össze, aki ügyvédként több mint tíz éve foglalkozik építési jogi ügyekkel, és a SZIE Ybl Miklós Építéstudományi Karon is oktatja a jövő építőipari szakembereit ezen a területen. Így A portálon tehát Ön megbízható információkhoz juthat, nem kell bizonytalan internetes forrásokra vagy szóbeszédekre hagyatkoznia

 

KÖZÉRTHETŐ TARTALOM

A portál szerzői közérthető, gyakorlatias módon elmagyarázzák, amit egy-egy témakörhöz, változáshoz vagy fogalomhoz kapcsolódóan tudni érdemes, szükség szerint több különböző jogszabályból is egy helyre gyűjtve a lényegi információkat – nem Önnek kell végigbogarásznia egy sor kapcsolódó törvény vagy rendelet szövegét.

 

PONTOS JOGSZABÁLYI HIVATKOZÁSOK

Az Építésijog.hu portál tájékoztató anyagai minden egyes lényegi állításnál pontosan megadják azt a jogszabályi helyet is, ami az adott állítást alátámasztja. Így egy problémás helyzetben Ön is mindig pontosan tud hivatkozni az egyes jogszabályokra, ami jelentős előnyhöz juttatja Önt a vitában. (Illetve így azzal is hamarabb tisztában lehet, hogy melyek azok az ügyek, amelyben Önnek eleve nem érdemes jogvitába bonyolódnia.)

 

 

Néhány további fontos előny, ami az előfizetés mellett szól: 

 

KEDVEZMÉNY A KÖTELEZŐ FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁS ÁRÁBÓL

Amennyiben Ön a jogszabály szerint kötelező tervezői vagy kivitelezői felelősségbiztosítást köt a kotelezofelelosseg.hu oldalon, akkor ennek díjából 10% kedvezményt vehet igénybe az Építésijog.hu szolgáltatás előfizetőjeként.

 

KEDVEZMÉNY AZ ÉPÍTÉSI JOGI KONFERENCIÁK RÉSZVÉTELI DÍJÁBÓL

Az Építésijog.hu szakmai felügyeletével évente általában 3-4 alkalommal szervezünk egy-egy aktuális témakörben építési jogi konferenciát, melynek részvételi díjából az előfizetőknek általában 5-5 ezer Ft (+áfa) kedvezményt adunk. Ily módon rendszeres konferencia-résztvevőink az előfizetési díj nagyobb részét visszanyerhetik

 

+ „ÉRDEMI SEGÍTSÉG”-GARANCIA!

Az Építésijog.hu készítőinek határozott szándéka, hogy Ön a portálnak köszönhetően valóban érdemi segítséghez jusson: szakmai munkájához ténylegesen megkapja a szükséges építési jogi információs támogatást. Ha Ön úgy érzi, hogy mégsem kapta meg ezt, akkor élhet az „Érdemi segítség”-garanciával, azaz visszakaphatja a teljes előfizetési díjat! Ezt a lehetőséget az éves előfizetést választó új felhasználóinknak tartjuk fent: nem kell mást tenniük, mint a megrendeléstől számítva 60 napon belül jelezni, hogy élni kívánnak a garanciával. Ez esetben minden további nélkül visszautaljuk a díjat az Ön számlájára. Az előfizetés tehát az Ön számára teljesen kockázatmentessé válik.

 

Kérjük, válasszon az alábbi előfizetési lehetőségek közül!

 

 

  NEGYEDÉVES ELŐFIZETÉS ÉVES ELŐFIZETÉS
teljes körű hozzáférés a portál cikkeihez: negyedéves hozzáférés éves hozzáférés
változásértesítő hírlevél:
kedvezmény az építési jogi konferenciák részvételi díjából az előfizetés időtartama alatt:
60 napos "Érdemi segítség" garancia (ha nem elégedett a szolgáltatással, külön indoklás nélkül visszakaphatja az előfizetési díjat):  
előfizetési díj: 11.980 Ft + áfa 39.980 Ft + áfa
  Megrendelem Megrendelem

 

 

A "Megrendelem" gombra kattintva Ön az Artifex Kiadó weboldalára jut - ott tudja megadni a szolgáltatás igénybevételéhez és a fizetéshez szükséges adatokat, valamint véglegesíteni a megrendelést. Az artifexkiado.hu és az epitesijog.hu oldalon a belépéshez ugyanazt a felhasználónevet és jelszót használhatja!