ÉPÍTÉSI JOG 2021 - Jelentkezzen február 3-ig, és szerezze meg a MÉK (2.5 pont) és a MÜK (8 pont) továbbképzési pontjait

Szerző:  Építésijog.hu

Utolsó frissítés: 2021.02.21. 19:32

Közzétéve: 2021.01.08. 16:01

Évindító webinárium az új építési engedélyezési, településképi, kivitelezési és energetikai követelményekről.

2020 decemberének utolsó napjaiban egymás után jelentek meg az építésügyi salátarendeletek, nem maradt olyan lényeges – az építésügyet érintő – jogszabály, amelyben ne találnák fontos módosításokat (OTÉK, Kivitelezési kódex, Eljárási kódex, 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet, stb.).


Az építésügyi engedélyezési eljárások több olyan sarokpontja is módosult, amit korábban alapvetésnek gondoltunk (engedély hatálya és ütemezése, településképi vélemény, használatbavétel), és új szabályrendszert kell megtanulni az egyszerű bejelentésű beruházások esetében is.

Az önkormányzatok újra nagy feladat előtt állnak, mert 2021. március 1-jéig ismét módosítaniuk kell a településképi rendeleteiket, és több esetben a településképi bejelentési eljárást kötelező lesz lefolytatniuk (vagyis nem kizárólag a helyi rendelet határozza meg a bejelentéshez kötött építési tevékenységeket).

Évindító építési jogi online konferenciánkkal a hirtelen megjelent és azonnal alkalmazandó új követelmények megismerésében kívánunk segítséget adni a változások által érintettek – építtetők, tervezők, vállalkozó kivitelezők, ügyvédek, önkormányzatok és hatósági ügyintézők – számára! 

 


A résztvevőknek lehetőséget kínálunk arra, hogy egy nap alatt átlássák a legfontosabb változásokat, és így már az új előírásoknak megfelelően tudják a tevékenységüket végezni, beruházásaikat tervezni. Ha Ön nem tud erre egy egész napot szánni, akkor sincs gond, a videófelvételeket a konferencia után még egy hétig – azaz február 3-ig – megnézheti, akár több alkalommal is.
 

AKÁR AZ OTTHONÁBAN, A MUNKAHELYÉN IS KÖVETHETI a webinárium eseményeit, az előadásokat február 3-ig ÚJRA MEG IS NÉZHETI.



 

ÉPÍTÉSZKAMARAI AKKREDITÁCIÓ: 2,5 pont



 

ÜGYVÉDI KAMARAI AKKREDITÁCIÓ: 8 pont



A RÉSZLETES PROGRAM, JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK IDE KATTINTVA MEGTEKINTHETŐK >>


 

 

Időben értesítjük önt
a jogszabályváltozásokról

Kérje INGYENES értesítőnket a változásokról! Sok időt megtakaríthat, elkerülheti a bírságokat és jogvitákat!

Feliratkozás itt