ÉPÍTÉSI JOG 2023 – Beharangozó videók a szeptember 27. és október 5. között megtekinthető előadásokról

Szerző:  Építésijog.hu

Utolsó frissítés: 2023.10.04. 19:56

Közzétéve: 2023.09.24. 11:31

Az Építésijog.hu 2023. őszi rendezvényén – melyen személyesen és online módon is részt lehet venni – lehetőséget kínálunk arra, hogy Ön átlássa az épületenergetikai követelményeket, illetve az állami, önkormányzati beruházásokat érintő legfontosabb jogszabály-változásokat és gyakorlati tapasztalatokat. Nem elméleti tudást kínálunk: az előadások azt járják körül, hogy mi változik, és az az Ön szakmai tevékenységében hogyan fog megjelenni (új feladatok, új szempontok képében). A részletes programban minden előadáshoz kapcsolódóan megtalálható egy kedvcsináló videó, amelyben az előadó mondja el, hogy miről fognak hallani a résztvevők, online hallgatók. A konferencia előadásait október 5-ig lehet megtekinteni, és eddig meg lehet szerezni a kamarai pontokat is (MÉK 2, MÜK 9).


Lényeges, hogy a konferencia élőben online is követhető lesz 2023. szeptember 27-én, illetve az előadásokat 2023. október 5-ig bármikor meg lehet tekinteni, akár több alkalommal is.

Akik online követik figyelemmel a konferenciát, azok a kamariai pontokat október 5-ig szerezhetik meg (MÉK 2 pont, MÜK 9 kreditpont).
 

A képre kattintva megnézheti a konferencia beharangozó videóját 

 



A részletes programban minden előadáshoz külön is talál kedvcsináló videókat, amelyekben az előadók mondják el, hogy miről lesz szó az előadásukban >>

 

TOVÁBBI RÉSZLETEK, JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK >>

Időben értesítjük önt
a jogszabályváltozásokról

Kérje INGYENES értesítőnket a változásokról! Sok időt megtakaríthat, elkerülheti a bírságokat és jogvitákat!

Feliratkozás itt