Iparági kérdőív a Nemzeti Fenntartható Építésgazdasági Stratégiához – határidő: 2020. szeptember 25.

Szerző:  Építésijog.hu

Utolsó frissítés: 2020.09.28. 19:54

Közzétéve: 2020.09.09. 19:47


Az Innovációs és Technológiai Minisztérium és az építésgazdasági szakmai szervezetek közös kérdőíve az építésgazdasági szakmai szereplők szakmai szervezetek, érdekképviseletek, kamarák tagjai, a tagok munkavállalói számára. A kérdőívet kitöltők meg tudják osztani a saját működési tapasztalataikat, elvárásaikat, javaslatokat tudnak tenni az optimálisnak tűnő jogszabályi környezet megteremtéséhez.


A kérdőív szorosan kapcsolódik a kidolgozás alatt álló Nemzeti Fenntartható Építésgazdasági Stratégia 2020-2025 anyaghoz, a beérkezett válaszok elemzésének eredménye hozzájárul majd a Stratégia véglegesítéséhez.

A kérdőív kitöltésével lehetősége van arra, hogy elmondja a véleményét a lehetséges szabályváltozások irányairól. Így például a kötelező felelősségbiztosítás esetleges általánossá tételéről, az elektronikus építési napló nagyobb körben való előírásáról, vagy éppen a tervellenőrzésről. A cégek működési tapasztalatainak megosztása mellett például az építési-bontási hulladékokkal kapcsolatos észrevételeket is tehetnek. Több kérdés irányul arra, hogy milyen területeken és módon várna el a cég támogatást az állam részéről.

A kérdőív 2020. szeptember 25. napjáig tölthető ki.

A kérdőívet IDE KATTINTVA érhetik el.
 

Időben értesítjük önt
a jogszabályváltozásokról

Kérje INGYENES értesítőnket a változásokról! Sok időt megtakaríthat, elkerülheti a bírságokat és jogvitákat!

Feliratkozás itt