10 éves az Építésijog.hu! Minden korábbi és jelenlegi előfizetőnknek ajándékot adunk

Szerző:  Dr. Jámbor Attila

Utolsó frissítés: 2024.01.25. 10:36

Közzétéve: 2024.01.14. 19:03

Az Artifex Kiadó Kft-vel létrejött együttműködés eredményeképpen 10 évvel ezelőtt, 2013-ban indult el az Építésijog.hu előfizetéses szolgáltatása. Szakmai portálunk előfizetéses szolgáltatásának 10 éves jubileumára tekintettel a felhasználóink számára egy – de amint a levelem végén kiderül, inkább két – ajándékkal kedveskedünk.


Az Építésijog.hu oldala 2006-ban egyetemi segédanyagként indult el. Azt volt a célom, hogy a hallgatók ne – már a nyomdába kerüléskor hatálytalan – könyvekből, hanem folyamatosan frissített, aktualizált, „online könyvből” tanulhassanak.


A portál használatával kapcsolatos visszajelzések és a gyakorlati tapasztalatok alapján folyamatosan bővült a tartalom. Úgy éreztem, hogy a portál nemcsak a hallgatóknak, hanem az építőipari szakemberek széles köre számára is segítséget tudna nyújtani.

Az Artifex Kiadó Kft.-vel létrejött együttműködés eredményeképpen 10 évvel ezelőtt, 2013-ban indult el az Építésijog.hu előfizetéses szolgáltatása. Elmondhatjuk, hogy az Építésijog.hu elnyerte a felhasználók bizalmát: átlagosan naponta egy-két ezer látogatónk van, és több száz cég és magánszemély használja előfizetőként az oldalt az építési jog területén felmerülő kérdéseinek megválaszolására.

A felhasználók között legnagyobb számban a tervezők és az építési műszaki ellenőrök találhatók meg, de nagyon sok hatóság, hivatal és vállalkozó kivitelező is igénybe veszi a segítségünket. Tapasztalatunk szerint az utóbbi időben az előfizetőink között a legnagyobb arányban a hatóságok, az igazságügyi szakértők és ügyvédek száma növekedett.

Az előfizetéses tartalmak mellett szintén 10 évvel ezelőtt indítottuk el a Változásértesítő hírlevél szolgáltatásunkat is. Az Építésijog.hu Változásértesítő az építési jog területén bekövetkező – vagy akár a még csak tervezett – jogszabály-változásokról, a hatósági vagy bírósági gyakorlat változásairól ad tájékoztatást ingyenesen, e-mail formájában. Az átlagosan 2-3 hetente küldött hírlevelet csak azok kapják, akik ezt igénylik, ezért nagyon örülünk annak, hogy a feliratkozók száma folyamatosan nő, és mostanra megközelítette a 8000-et. Az még nagyobb büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a leiratkozók aránya elenyésző: ha valaki elkezdi ezt használni, általában meg is tartja, hiszen semmilyen hátránnyal nem jár a hírlevél; a feliratkozó – külső reklámoktól garantáltan mentesen – csak arról értesül, ami tényleg érdekelheti, és olyan formában, ami számára hasznos.

Szolgáltatásaink 10 éves jubileumára tekintettel felhasználóink számára ajándékot adunk: minden korábbi és jelenlegi előfizetőnk kap tőlünk egy ingyenes, 1 hónapos Építésijog.hu-előfizetést!

Mindazok, aki az Építésijog.hu portál indulását követően bármikor előfizetéssel rendelkeztek, azok 1 hónapos előfizetést kapnak.

Jelenlegi előfizetőinknek 1 hónap hozzáadódik az előfizetésük időtartamához (vagyis 1 hónappal később kell csak hosszabbítaniuk, mint eredetileg kellett volna), függetlenül attól, hogy Negyedéves, Éves, vagy Prémium Előfizetésük van. 

Mind a korábbi, mind a jelenlegi előfizetőnket közvetlenül megkeressük az ajándék érvényesítése érdekében. A címzetteknek csak egyetlen kattintásra lesz szükségük ahhoz, hogy jelezzék, igényt tartanak az ajándék 1 hónapos előfizetésre.

Az 1 hónapos ajándék előfizetés időtartama akkor indul, amikor az előfizetőnk az általunk küldött levélben található, a személyes oldalára mutató linkre kattint. Erre legkésőbb január 31-ig van lehetőség, ha eddig az időpontig valaki nem kéri az ajándék előfizetést, akkor később már nem tudjuk ezt neki biztosítani.

Minden jelenlegi és korábbi előfizető email-ben értesítést kapott erről a lehetőségről. Aki az elmúlt 10 évben bármikor előfizetőnk volt, és mégse kapta meg ezt az emailt - mert pl. megváltozott a címe vagy egyéb okból -, de szeretné megkapni az ajándékot, az közvetlenül írhat nekünk az info[kukac]artifexkiado.hu címre.

2024 az építési jogban egy még soha nem látott változáshullám éve lesz: az állami építési beruházások rendjéről szóló 2023. évi LXIX. törvény és a magyar építészetről szóló 2023. évi C. törvény mellett a legalapvetőbb kormányrendeleti szintű jogszabályok helyébe is új jogszabályok fognak lépni. Tehát az építésügyben dolgozóknak 2024-ben különösen nagy hangsúlyt kell helyezniük a tanulásra. Az Építésijog.hu az előfizetéses tartalmak megosztásával igyekszik segíteni a változások megismerésében, értelmezésében, és bízunk benne, hogy jelentősen le tudjuk rövidíteni a tanulási időszakot annak érdekében, hogy Önök az érdemi munkájukkal tudjanak foglalkozni.

Az Építésijog.hu és az Artifex Kiadó 2024. február 15-ére nagyszabású, egész napos konferenciát és webináriumot szervez, amelyen a változások gerincét megismerhetővé tesszük. A 2024. február 15-i rendezvényünk előadásait online közvetíteni fogjuk, és február 25-éig, korlátlan számban újra meg is lehet nézni az előadásokat.

 

 

Amennyiben Ön előfizetőként személyes vagy online belépőt vásárol, akkor a rendezvény díjából is kedvezményt fog kapni, így valójában egyszerre két szülinapi ajándékot adunk: a 30 napos előfizetés árát, valamint kedvezményt a konferencia díjából.


A 2024. február 15-i konferencia, webinárium és szakmai konzultáció részleteit ITT találhatja meg.


Előfizetőinknek ezúton is köszönjük, hogy megtiszteltek minket a bizalmukkal!

Ígérjük, hogy az Építésijog.hu 2024-ben is mindent megtesz annak érdekében, hogy az előfizetőink rengeteg időt megspórolva, gyakorlatias és közérthető módon tájékozódhassanak az építési jogi előírások között, valamint a hatósági és bírósági gyakorlat útvesztőiben.
 

dr. Jámbor Attila
Építésijog.hu, főszerkesztő

Időben értesítjük önt
a jogszabályváltozásokról

Kérje INGYENES értesítőnket a változásokról! Sok időt megtakaríthat, elkerülheti a bírságokat és jogvitákat!

Feliratkozás itt