ÉPÍTÉSI JOG 2023 – október 15-ig nézze meg az előadásokat, és szerezze meg a kamarai pontokat (MÉK 1,5 pont, MÜK 9 pont)

Szerző:  Építésijog.hu

Utolsó frissítés: 2023.10.18. 19:57

Közzétéve: 2023.10.04. 12:08

Az Építésijog.hu 2023. őszi rendezvényén személyesen és online módon is részt lehetett venni. A 2023. szeptember 27-i konferencián lehetőséget kínáltunk arra, hogy a résztvevők délelőtt megismerjék a 2023. novemberétől hatályos épületenergetikai követelményeket, illetve délután az állami, önkormányzati beruházásokat érintő legfontosabb közbeszerzési jogszabály változásokat és gyakorlati tapasztalatokat. Az állami építési beruházások rendjéről szóló törvénytervezetről kerekasztal beszélgetést is szerveztünk, és több előadás kizárólag a közbeszerzési eljárásokkal foglalkozott. Az előadások azt járják körül, hogy mi változik, és az az Ön szakmai tevékenységében hogyan fog megjelenni (új feladatok, új szempontok képében). Október 15-ig még megtekinthetik valamennyi előadást, és megszerezhetik az 1,5 MÉK pontot, illetve a 9 MÜK kreditpontot.

 

AZ ÉPÍTÉSIJOG.HU 2023. SZEPTEMBER 27-I KONFERENCIÁJÁRÓL RÉSZLETEKET ITT TALÁL (MÉK 1,5 PONT, MÜK 9 KREDITPONT)


 

A KÉPRE KATTINTVA MEGNÉZHETI A KONFERENCIA BEHARANGOZÓ VIDEÓJÁT 

 



A részletes programban minden előadáshoz külön is talál kedvcsináló videókat, amelyekben az előadók mondják el, hogy miről lesz szó az előadásukban >>

Időben értesítjük önt
a jogszabályváltozásokról

Kérje INGYENES értesítőnket a változásokról! Sok időt megtakaríthat, elkerülheti a bírságokat és jogvitákat!

Feliratkozás itt