Építőipari jogviták II. – Az igényérvényesítés lehetséges és hatékony eszközei

Szerző: Építésijog.hu Építésijog.hu

Utolsó frissítés: 2019. március 02. szombat, 20:56

Közzétéve: 2019. január 17. csütörtök, 14:11

 

Konferencia és szakmai konzultáció építtetők, vállalkozó kivitelezők és tervezők részére

 

Reménytelen lenne a vitatott követelések érvényesítése az építőiparban? Törvényen kívüli eszközökben senki ne gondolkodjon! Érdemes tudni, hogy az évekig húzódó pereskedés mellett - vagy éppen helyette – más megoldások is vannak. Milyen munkák esetén kell megkövetelni a kivitelezési dokumentációt? Milyen károk keletkezhetnek a szakszerű és jogszerű kivitelezési dokumentáció hiányában? Mi minősül pótmunkának és többletmunkának? A gyakorlatot és a jogszabályokat is alaposan ismerő szakértőink segítségével fél nap alatt alaposan körüljárjuk a felvetett kérdéseket, hogy Ön is tisztában legyen a valós lehetőségekkel.

 

 

 

A konferencia főbb témái:
  • Jogi lehetőségek, amelyek a megrendelő, a fővállalkozó kivitelező, illetve az alvállalkozó követelésének érvényesítését segítik elő még a peres eljárást megelőzően
  • Mi lehet pótmunka és mi lehet többletmunka
  • Milyen munkák esetén kell megkövetelni a kivitelezési dokumentációt? Milyen károk keletkezhetnek a szakszerű és jogszerű kivitelezési dokumentáció hiányában?
  • A peres eljárás új szabályai, a per elkerülésére módot adó nem peres eljárások és végrehajtás gyakorlati kérdései
  • Az igényérvényesítés során elkövethető bűncselekmények
  • Jelentős változások 2019. februárjától: építési napló, felelős műszaki vezetői tevékenység, hatósági bizonyítvány

 

 

 

IDŐPONT: 2019. február 26., 14:00 órától 18:55-ig (regisztráció 13.30-tól)

 

 

HELYSZÍN: AVKF Budapesti Campus, 1201 Budapest, Török Flóris utca 227-229., földszinti nagyelőadó (színvonalas oktatási épület, ingyenes és kényelmes parkolási lehetőség!)

 

 

ÉPÍTÉSZKAMARAI AKKREDITÁCIÓ: 2 pont (MÉK 2019/15)

 

 

A TERVEZETT RÉSZLETES PROGRAM IDE KATTINTVA MEGTEKINTHETŐ >>

 

 

A kérdéseket már előzetesen írásban is elküldhetik a résztvevők a jambor.attila@epitesijog.hu email-címre.

 

 

Szakmai partner: Opten Kft.

 

 

Részvételi díjak:

 

KONFERENCIARÉSZVÉTEL:

A részvételi díj 27 ezer Ft + áfa (A díj fejében a résztvevők utólag megkapják a kivetített előadásanyagokat is.)

Tovább a megrendelőoldalra >>

 

KONFERENCIARÉSZVÉTEL + ÉPÍTÉSIJOG.HU-ELŐFIZETÉS:

Hosszabb távon is biztonságot ad a szakmai munkához, ha előfizet az Építésijog.hu portál folyamatosan frissülő tartalmára! A 27 ezer Ft-os részvételi díj mellé a negyed éves Építésijog.hu-előfizetést most 9990 Ft helyett mindössze 6000 Ft-ért megkaphatja, azaz a konferencia-részvételért és az előfizetésért együtt csak 33 ezer Ft + áfát kell fizetni.

Tovább a megrendelőoldalra >>

 

VIDEÓFELVÉTELEK:

Ha nem tud eljönni a konferenciára, megvásárolhatja az előadásokról készült videófelvételeket is! A videófelvétel díja: 27 ezer Ft + áfa. A díj fejében Ön a megrendelt felvételt online felületen érheti el, ahol akárhány alkalommal megtekintheti 30 napos időtartamban. (A videót a február 26-i konferencián vesszük fel, az utómunkálatok egy-két hétig tartanak, ezt követően a megrendelőket emailben értesítjük. A videófelvételek megvásárlásáért az építészkamara nem ad továbbképzési pontot.)

Tovább a megrendelőoldalra >>

 

 

 

Érdemes Önnek is tisztán látnia ezekben a súlyos kérdésekben: milyen lehetőségek vannak az építőiparban a követelések érvényesítésére? Válasszon a fenti lehetőségek közül, és kattintson a megfelelő linkre!

 

 

 

(ÖNKORMÁNYZATI, ÁLLAMI INTÉZMÉNYEK ÉS HATÓSÁGOK munkatársainak regisztrálásához – amennyiben jelentkezésük esetleg sajátos eljárást igényel – kérjük, vegye fel a kapcsolatot kiadónkkal az alábbi címen vagy telefonszámon! Ha EGY CÉGTŐL VAGY INTÉZMÉNYTŐL TÖBB RÉSZTVEVŐT regisztrálnának a konferenciára, ehhez szintén az alábbi elérhetőségeken tudunk támogatást nyújtani.)

 

 


Szervező:
Artifex Kiadó Kft.
Email: info[kukac]artifexkiado.hu
Telefon: +36 1 783 1711